fbpx

Alhamdulillah, setelah yakin dengan produk MEMOREEN PLUS JUICE. Kini saya menjadi Pengedar Produk minuman kesihatan minda ini. Memandangkan saya terlibat sebagai Jurulatih/Penceramah Teknik Belajar sepenuh masa.

Saya memang tidak dapat lari daripada soalan-soalan yang akan diajukan oleh peserta program saya berkenaan “Bagaimana meningkatkan memori kita?” , “Ada tak produk untuk minda?” dan sebagainya.

Untuk itu, saya kini komited untuk perkenalkan MEMOREEN PLUS JUICE kepada sesiapa yang berminat dan ingin menjaga potensi otak mereka.

Apa yang istimewa tentang MEMOREEN PLUS JUICE ?

Jus Memoreen telah diformulasi dengan tambahan ekstrak pelbagai herba terpilih yang setiap satunya memberi kebaikan berganda kepada perkembangan sel-sel otak dan kesihatan secara menyeluruh. Antaranya Gingko Biloba, Habbatus Sauda, Madu, Delima, Rozella dan anggur. Ini memberi kesan peningkatan serta-merta kepada fungsi kognitif juga mewujudkan sistem perlindungan kepada tubuh dari ancaman radikal bebas dan tekanan oksida.

Pengambilan MEMOREEN secara konsisten setiap hari dapat mencetus perubahan positif dalam pembelajaran anak- anak atau orang dewasa, bahkan ia juga membantu mencergaskan tubuh badan, menguatkan daya ketahanan tubuh badan juga berkesan dalam meredakan masalah kesihatan yang sering mengganggu kanak-kanak atau orang dewasa seperti sinus, demam, selsema dan masalah kesihatan yang lain.

MEMOREEN PLUS JUICE dijual dengan harga RM49.00 sebotol dengan harga yang sangat berpatutan. Tidak mustahil untuk kita sediakan makanan tambahan atau supplemen ini untuk anak-anak kita sepanjang tahun persekolahan mereka. Inilah pelaburan kita untuk membantu pembelajaran anak-anak .

Bahan-bahan yang terdapat dalam MEMOREEN juga bertindak untuk menurunkan suhu badan, bersifat anti oksida dan anti keradangan. Oleh itu, ianya juga sesuai untuk orang dewasa yang menghadapi masalah lemah ingatan, kurang kecergasan, stress dan masalah kesihatan yang lain.

Sokonglah produk keluaran 100% Muslim dan MEMOREEN JUICE selamat dimakan serta kesannya dapat dilihat dan dirasai serta merta. Insyaallah KERANA Memoreen Plus Juice dihasilkan oleh pakar pengilangan tempatan, disokong oleh penyelidik dari universiti tempatan dan diuji di makmal tempatan yang diiktiraf pencapaiannya diserata dunia. Dengan gabungan berpuluh tahun pengalaman dalam bidang penyelidikan & pengeluaran herba, Insya allah produk keluaran tempatan mampu menandingi kualiti dan keberkesanan produk luar negara.

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.