fbpx

Maklumbalas SMK Aminuddin Baki

1.Program ini  membuat saya nampak lebih senang mengingati. Banyak perkara yang didapati dalam program ini memberi maklumat kepada saya. Program ini juga tidak bosan seperti program lain. -NUR BAIZUREEN SUHAIMI

2.Program ini best dan seronok, cuma masa program ini rasa agak singkat tapi untuk sementara ini mungkin mencukupi. Berharap dapat datang ke sekolah ini lagi.-NUR ALIA NATASYA

3.Program ini berjaya membuat pelajar fokus di dalam kelas ketika guru mengajar. Selain itu, kita dapat mengetahui tentang kelebihan dan kelemahan diri kita. -NUR AMANINA

4.Saya berasa terhibur dengan program ini. Saya rasa program ini memberi kesan yang mendalam terhadap diri saya.Saya berharap dapat mengubah diri saya dengan lebih baik.Sekian. -MASHIDAYU

5.Penyampaian yang bertenaga dan penuh informasi. Teruskan usaha.! -AFIQ ZAHIR

6.Program ini sangat bagus untuk pelajar-pelajar di Malaysia kerana pendekatan yang digunakan  sangat menarik. -MOHAMAD HAZIQ

7.Program ini sangat menyeronokkan. Murid-murid tidak berasa bosan dan aktiviti yang dijalankan boleh mengubah murid-murid.Kekal semua ini.            -SYAFIQ DANIAL

8.Program ini amat menyeronokkan  dan banyak membantu untuk belajar dengan lebih senang. Saya juga berasa gembira pada setiap masa dan tidak bosan sepanjang seminar ini. Saya harap seminar akan diadakan  di SAB sekali lagi.    -ELEESYA BT HUSLAN

9.This program was not a waste of time, and I enjoyed it so much. I learned a lot, and had a really fun time. The motivator,  En. Syed was an amazing speaker, keep up the good work and come to our school again, yeah! Oh and abore, you’re cool bro. -KAMALESHWARAN

10.Program ini sangat menarik and it’s not a waste of time. Keep up the good work and abang Syed, you were awesome. -IZATI HAZWANI

11.Abang syed, thank you sebab abang dah ajar cara yang actually berkesan nak hafal benda. Before this, saya tak pernah dapat straight A’s dalam exam even penilaian 1 Lastly, saya nak ucap terima kasih kepada abang sebab ceramah yang abang sampaikan ini so far yang best and effective. Thank you!  -MUHAMMAD HAZIQ

12.AWESOME!!. Make it longer next time. Sekejap sangat.! -ADDINA

13.Program hari ni best gila! Thank you to abang Syed, the members of  PIBG and teachers for the great seminar. Hope one day there will a chance for us to meet again!! Thank you again! -ADRIANA

14.Program ini sangat seronok dan tidak mentidurkan. Banyak manfaat yang telah saya peroleh. Thank you so much!! And abang, you’re so sporting and awesome and hyper. -TENGKU SHARIFAH KURNIA

15.Program ini lebih menarik daripada ceramah-ceramah yang lain. Ceramah ini telah membuat saya lebih senang untuk memahami.Program ini seronok untuk didengar tidak kira berapa lama Program Smart Study ini diadakan. -MARINA

16.Sangat membantu saya untuk belajar dengan lebih efektif lagi serta saya telah mempelajari teknik-teknik untuk belajar dengan cara yang betul. Sememangnya ilmu-ilmu yang saya dapati amatlah bermanfaat. -LITIA LAVINIA

17.Program ini best sangat. Saya nak lagi.Abang Syed pun bagus betul.Memang seronok dan banyak saya dapat daripada program ini. -RAZLEENA

18.Program ini seronok, slide yang GEMPAK!! Dan motivater friendly tapi banyak lawak hambar yang best.! -MOHAMAD SAIFUL

19.Amat menarik dan seronok. Ilmu yang amat berfaedah dan efektif untuk pelajar. Persembahan Multimedia yang baik! -WAN ADILAH

20.Pada pendapat saya, program ini memang best! “Bro” Syed pun lawak, sepanjang program ini memang semua pelajar menumpukan perhatian dan tergelak. Program ni patut ada lagi untuk pelajar PMR. -PAIHAH MIOR

21.Pendapat saya, program hari ini berjaya menarik minat saya untuk belajar. Cara panghafalan nombor adalah sangat efektif dan menarik. Terima kasih abang syed.- HIDAYAH.

22.This is my second one, but still AWESOME! -DINA SABRINA

23.Pada pendapat saya, program hari ini membantu saya untuk belajar/ ulangkaji dengan berkesan. Penceramah tidak membosankan dan saya dapat menumpu perhatian.Program ini membantu banyak faedah. -DINA DZAFIRA

24.Saya rasa sangat happy. Saya mendengar ceramah ini dari awal sampai akhir.Sekarang saya faham macam mana nak belajar. Semoga cara yang diajar dapat membantu saya mendapat markah yang cemerlang dan 8a dalam PMR.              -SHAKINAH

25.Program bagus! Saya dapat mengenali diri sendiri dan kawan! Penceramah yang berpengalaman, pandai berbahasa. Saya pelajari pelbagai ilmu dan input. Thank you. -NURHAZWANI

26.Program ini membuat pelajar bersemangat untuk mendengar program ini sehingga habis. Program ini perlu diteruskan lagi. -ZAFIRAH ARINA

27.Abang Syed funny! Program ini sangat menarik untuk pelajar.Tekniknya juga berjaya menarik perhatian saya dan tidak membosankan. Keep it up. !         -MUNIRAH

28.Program ini dipanggil ceramah tetapi ianya sangat best kerana tidak membosankan dan abang penceramah tersebut memahami perasaan kami sebagai murid yang mendengar. -YASMIN SYAHIRAH

29.Program ini tidak membosankan kerana motivator yang bertenaga dan pandai berkomunikasi dengan para pelajar. Semoga SmartStudy dapat mencapai kejayaan yang cemerlang pada masa hadapan dan sentiasa menjadi pilihan ramai pelajar. -AZYANI

30.Very fun! Energetic! Hopefully you will come back and “educate” and entertain us! Woohoo!! -AZRA ATIQAH

31.Program ini best dan lain dari yang lain. Skill yang diberi sangat bagus.Rasa tak buang masa datang sekolah hari ini. Keep it up! -NUR RAMZIAH

32.Program yang gempak! Terima kasih kerana sudi hadir mengajar kami.Cara berinteraksi yang hebat dan ramah. -FAUZAN FAIQ

33.Program hari ini berjaya membuat kami semua menumpukan perhatian dari awal hingga berakhirnya program ini. Kekalkan cara berceramah. -SYAHIRA

34.Program ini merupakan sebuah program yang sangat baik dan menarik. Teknik yang telah digunakan berjaya menarik perhatian saya dan mudah difahami. -RUBENEE

35.Program ini sangat menarik dan berjaya mengubah saya ke arah lebih positif. Saya berjaya mengenali diri dan mempelajari teknik yang berkesan. -FATIN ALIA HAMID

36.Program ini best! Sangat-sangat best! Saya tidak rasa bosan walaupun sedikit.Terima kasih banyak-banyak. -AINA ADILLA

37.Oh my Gucci, saya rasa sungguh gembira yang teramat sangat sebab penceramah tak boring. Cara berceramah pun menarik.Mula-mula ingatkan bosan tapi tak. Cayalah. Oh, and muzik-muzik pun best. Serious tak ngantuk langsung. Thank you bagi tips belajar and everything. p/s: Doakan kejayaan batch 95 SPM. -ASHYIRA

38.Program ini banyak membantu kami, teknik belajar yang berkesan dan amat mengagumkan. Ilmu yang amat berguna dan akan dimanfaatkan dalam proses pelajaran kami. Diharap teknik ini diperkenalkan kepada seluruh Malaysia supaya pelajar mengetahui teknik belajar yang sebenar. -AIMI NAJWA

39.Program ini sangat menarik, best, seronok, and happy. Datang lagi bila-bila masa! Sangat berkesan kepada saya untuk perbaiki cara belajar. -SYAHIRAH

40.Program hari ini berjaya membuat saya fokus sepanjang program. Program ini sangat berkesan. -SUHAILAH

41.Saya suka dengan program ini. Sangat menarik dan cemerlang.Teruskan usaha anda. -FATIN SYAFIQAH

42.SMART STUDY memang best dan berkesan kerana mampu menyerlahkan bakat yang ada pada murid-murid. Abang Syed Faizul memang best.!! -NISA

43.Saya rasa program SmartStudy ini sangat bagus untuk memperbaiki cara-cara belajar dan program ini bagus untuk meningkatkan peluang untuk mendapat 9A didalam SPM. -MUHAMAD AMIR

44.Penyampaian maklumat yang efektif. Penggunaan komunikasi yang menarik dan tidak membosankan.Program yang perlu diteruskan untuk membantu pelajar menjadi cemerlang. -ABI KHAIRUL AZRAI

45.Program hari ini sangat berkesan. Ilmu yang dicurahkan sangat bermanfaat dan tidak membosankan.Program ini perlu dilakukan lagi di seluruh dunia.Teknik yang diajari juga sangat kreatif. -NURUL EMMIRA NATASYA

46.Program sangat menarik. Membuat kami berasa sangat selesa dengan penceramah yang sangat ramah serta bahan-bahan yang sangat menarik. Harap boleh berjumpa di lain masa dengan lebih banyak input baru. Membolehkan kami mengenali personaliti kami sendiri. -SITI NUR FARINA

47.Motivasi yang paling best pernah saya sertai. Slide show yang sangat berguna dan kreatif.Nasib baik tidak mengantuk dan penuh dengan gelak tawa.Tak sabar nak jumpa lagi. -ZULAIKHA ZAIREEN

48.Program yang dijalankan hari ini sangat menarik. Tiada kekurangan dalam program ini.Maklumat yang diberikan sangat bermanfaat kepada para pelajar.Program ini perlu diteruskan lagi. Syabas abang Syed Faizal.! -IZZAT

49.Brilliant and fun! Ought to be applied to other students. Good energy coming from Abang Syed. -INTAN LYANA

50.Program today so awesome, not boring, hyper and got lots of input. Come again later.!-NAJWA

51.Kpd Abang, Ane Syed, program yang dijalankan hari ini sangat menarik. Tiada kekurangan dalam program ini.Terima kasih bang. Harap-harap abang akan ke sini tak lama lagi.!Dan tahniah diucapkan kpd abang Syed Faizal.-ASHRAFF

52.Penyampaian yang mantap, bahasa yang digunakan mudah difahami dan tips-tips yang diberikan sangat padat. -FATIN IZZATI

53.Pendapat saya, best! Keep on dengan bahan grafik. Program ini telah membuat saya lebih yakin.Dengan program ini, saya dapat tahu saya di kalangan pelajar kategori apa. Saya mohon maaf sekiranya ada buat salah. Abang Syed and also PIBG, thank you very much. Hope saya dapat jadi macam abang satu hari nanti. -ALIATUL NAJIHA

54.Program ini funny and interesting. Unlike others motivasi ceramah. This is funny and not bored. -LIM XIAO WON

55.SmartStudy program memang bagus! Sangat kreatif dan unik. Dapat banyak benda kerana telah ajar cara belajar yang berkesan. Kekalkan prestasi dan keunikan program ini.Cuma, kita sering kali kesuntukan masa. Harap dapat adjust masa program. Komunikasi antara pelajar dan motivator sangat bagus.!-SITI NURBAYA

56.Saya berpendapat bahawa program ini memang menarik dan berjaya membuka minda dan hati serta yakin untuk menduduki SPM tahun ini. Kekalkan prestasi ini dan semoga berjaya melahirkan rakyat Malaysia yang cemerlang, gemilang dan terbilang.-AINAA SYAHIRAH

57.Program hari ini berjaya dibuat dengan sempurna dan baik. Program ini banyak memberi manfaat kepada saya dan kaedah-kaedah yang diajar. Saya boleh mengaplikasikannya di percubaan PMR dan SPM saya yang akan datang. -JOSHUA

58.Penceramahnya yang bersemangat membuatkan saya berasa tidak bosan. Banyak cara belajar yang saya perolehi sepanjang SmartStudy ini.                      -NURUL LIYANA

59.Program ini sangat menyeronokkan bermanfaat dan banyak memberi saya tips yang tidak dapat saya perolehi di tempat lain. Cara penyampaian yang menarik.-NABILA

60.Very fun! Kept me captivated the whole time.Very informative as well.-SHEENA

61.Program ini sangat seronok dan juga sangat berkesan. Dapat banyak ilmu pengetahuan.Penceramah sangat baik dan juga aktif.Haraplah datang lagi.Amat menghargai.

62.Program ini buat saya mengenali diri sendiri waktu part auditori, visual dan lain-lain. Lepas itu, teknik yang diberi amat berkesan.Penggunaan gambar dan video di ‘slide’ amat jelas.Harap ada lagi yang lebih lama.

63.Best gilaaa. Kebas punggung.Teruskan lagi program seperti ini.-ANIS

64. So far, program ini bagus dan input yang diberikan sangat berguna kepada pelajar. Rating: 8.7/10 -NURUL SAKINAH

65.Sangat-sangat bagus.! Tiada yang kurang. Kekalkan je apa yang ada. Teruskan ! Jangan pernah STOP.! Sangat-sangat best! Tak bosan pun.And tak ngantuk langsung. Congrats!.-SITI NAJWA

66.Program hari ini sangat best sebab berjaya membuat saya yang suka tidur ketika motivasi  jadi tidak tidur. Saya paling suka lagu-lagu yang dipasang.Saya harap En.Syed boleh datang lagi pada bila-bila masa.p/s: Saya tak sangka saya ini pelajar kinestetik. -SHARIFAH IMAN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.