fbpx

Maklumbalas Program Motivasi bersama Pusat Intelek Kapitan

Noor Farzanah Bt. Ameer Sajahan/SMK (P) St. George
Dapat motivasi yang amat menakjubkan. Dapat mengubah diri saya menjadi lebih berguna dan baik. Ur always the best. Selalu dapat benda baru dari Abg. Thanks. Tak habis gelak sampai habis program.
Noor Syahmina Bt. Ameer Sajahan/SMK (P) St. George
Abg Faizal, you rock….thank you for your useful motivation. All the best. InsyaALLAH, i’ll will practice the knowledge i got in my life.
Nur Faizah/SMK (P) St. George
Thanks kepada penganjur atas anjuran program yang berguna ini.
Fatimah Zahra/Methodist Girl’s School
Peramah dan bijak dalam berkomunikasi. Banyak menerapkan nilai-nilai dan cara-cara belajar. Mudah faham. Terima kasih
Nur Azira Hidayu Bt. Azmi/SMK (P) Methodist
Penceramah sangat peramah, mudah bergaul dan sangat mesra dengan kami. Cara penyampaian ceramah sangat cemerlang dan berkesan malah mudah untuk difahami. TAHNIAH dan thanks (^_^)
Mohd Raffiq Azerul/SK Batu Ferringhi
Saya berasa amat gembira menyertai motivasi ini dan tidak membuang masa.
Nur Syaakiirroh Bt. Mohd Nasir/SMK (P) St. George
As usual, Abg Syed Faizal rocks! haha….banyak juga saya tahu pasal diri saya today. Banyak-banyak terima kasih to all fasi and abg syed. Hopefully one day abg akan jadi International Motivator. best wishes for u!! (^_^)
Farah Khan Bt. Wazir/SK convent Green Lane
Program ini ialah program yang paling “Sempurna” yang pernah saya pergi.Informasi-informasi yang diberikan oleh abang syed sangat berguna untuk saya.

Muhammad Subhan B. Kamarulzaman/SMK Datuk Haji Abdul Kadir
Best giler. Program yang amat seronok. Memang menghiburkan.
Siti Nurdiyanah/SMK Taman Hi-Tech
Tq, kat penganjur-penganjur yang menganjurkan program yang sangat-sangat berguna ini. Tq jugak buat abg syed dan akak-akak abg-abg fasi yang sanggup meluangkan masa
Mohamed Inas Kamal B. Akbar Batcha/SMK Penang
En. Syed Faizal memang bagus dalam memotivasikan pelajar.
Muhammad Shazwan B. Shahul Hameed/SMK Penang Free
Penceramah pro, sempoi and muda. Tak sangka dia boleh ajar dan berceramah dengan bagus. Memang top!! Harap dapat selalu jumpa dia and thanks banyak-banyak.
Irfan Ahmad B. Mohd Ali Shaik/SMK Dato Onn
Program ini adala program yang paling “BEST” dan bagus bagi saya. Kerana program ini bukan seperti motivasi lain yang hanya serius.
Mohd Yusuff B. Warsa Mohd/SMK Datuk Haji Mohd Nor Ahmad
Dapat membantu saya untuk belajar dengan senang.
Nur Khadija Bt. Farouk Azim/SMK Convent Green Lane
Program yang amat seronok…setiap motivasi Abg Syed selalu bermakna dan memberikan banyak maklumat. Saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada penganjur. Abg Syed is the best motivator.
Shamirah Sheik Osman/SMK Jelutong
Program hari ini memang best!! Saya sudah banyak kali mengikuti program motivasi abg syed, setiap kali memang menghiburkan dan amat memanfaatkan.

Noor Rafia Bt. Abdur Rahim/Convent Lebuh Light
Program ini sangat baik untuk pelajar yang lemah.

Bersama adik-adik kembar yang saya selalu ‘confius; (^_^)

Nur Solehah Bt. Mohamad Raffi/SMK Abdullah Munshi
hahaa..Best gila program hari ini..erm..rasa tak mau balik pun ada. Hope boleh join lagi program macam ini if ada lagi. To abg syed, u are the best man i have found in the world..best cara abg kongsi ilmu..hope apa yang abg ajar hari ini saya tak kan lupa..byebye…(^_^)
Nur Izzaty Shah Ahamedsha
SMK Air Itam
Program yang sangat berguna kepada semua pelajar dan secara keseluruhannya, saya tidak berasa jemu belajar dalam program ini.
Hafizah Bt. Abdul Halim/SMK Jelutong
Program ini memang best gila...seronok sangat-sangat.harap program ini dapat diadakan lagi.

Team AFiM yang berkredibiliti. (^_^)

Nur Syaahidah Bt. Mohd Nasir/SMK Abdullah Munshi
Satu-satunya program yang tak pernah jemu pernah saya attend. Abg Syed dan fasi terbaik!!! i enjoy the whole program abg syed…abg syed mantappp!!!
Mohamad Khalid B. Mohamed Masoothu/SMK Kampung Kastam
Program ini adalah sangat seronok dan saya amat bangga dengan abg ini. abg ialah yang paling best sekali…
Mohamed Nowfal/SMK Taman Inderawasih
Seumur hidup saya, inilah program yang paling terbaik dan dapat banyak maklumat dengan senang. Selalunya motivasi semua serius dan membawa kebosanan. Tapi program ini paling sempoi dan terbaiklah..pergghhhh!!!!
Muhammad Shamel b. Raja Mohamed/SMK Taman Inderawasih
Memang bagus. Memang motivasi yang efektif.

Daripada 47 borang maklumbalas yang diterima. 46 orang memberi 10/10 bintang dan 1 orang memberi 9/10 bintang.

 

Selepas selesai Kelas Seni Bicara Fasilitator. (^_^)

Semoga perkongsian ilmu dan pengalaman di sini mendapat manfaat buat semua. Terima kasih juga buat adik-adik dan rakan-rakan fasi semua kerana sporting-sporting belaka. Berjumpa lagi pada masa akan datang.

Syed Faizal S. Rahman
SmartStudy Associate Trainer
www.smartstudy.com.my

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.