fbpx

Maklumbalas Pelajar Tingkatan 3 SMAP

Anis Alisa Bt. Aznan
Kali pertama hadiri ceramah motivasi yang seronok. Ceramah disampaikan dengan cara yang sangat berkesan kerana pelajar tidak bosan, mengantuk atau tertekan. Saya dapat macam-macam hari ini. Contohnya cara mengingat sesuatu fakta dengan seronok dan berkesan.
Nur Hidayah Ahmad Hafidzi
Ilmu yang disampaikan sangat berkesan kerana penceramah (Abg Syed) mempunyai karakter yang menyenangkan dan pandai buat lawak. Ceramahnya amat berkesan dan dapat diaplikasikan dalam sisterm pembelajaran.
Surayya Bt. Che In
Program ini best sangat x100. Harap-harap Abg Syed boleh bagi motivasi dekat sini lagi. InsyaALLAH saya akan praktikkan..Berkesan tauu!!! 😀
Muhammad Akmal B. Rosman
Penceramah ok, best,sporting,banyak buat lawak. Untuk pengetahuan abg saya tak pernah jumpa penceramah mcm abg!! Ilmu yang abg bagi pun saya tak pernah dengar lagi. Bagus.Especially yg nombor ceria tu. Smart gila!! Saya akan gunakan. Teruskan dgn kerja mulia abg..terima kasih.best! mantap!!
Jaranchai Naruenatnamakorn (Thailand Student)
Saya rasa gembira dan seronok sepanjang mendengar ceramah. Ilmu-ilmu dan teknik-teknik yang disampaikan amat bagus. Jika berpeluang, saya ingin mendengar ceramah daripada abg syed lagi. Terima kasih.
Hasan Hayeemasq (Thailand Student)
Pendapat saya, penceramah sangat baik, aktif dan bagus. Cara ini sangat bagus kepada pelajar-pelajar. Saya berharap pihak sekolah akan menjemput penceramah ini lagi dari semasa ke semasa. Alhamdulillah.
Ilyas Hanafi B. Razali
Pendapat saya, program ini sangat TERBAIK!!! Lain kali datang sekolah ini buat lagi! Ilmu yang dikongsikan sangat berguna dan seronok. Tak pernah lagi saya jumpa sebegini. Kesan pada saya, sekarang saya bersemangat nak belajar.
Muhammad Asyraf B. Abdul Manaf
Saya rasa penceramahnya baik…seronok…jarang saya tidak tidur dalam ceramah. Tapi kali ini saya tidak mengantuk . Suasana ceramah hidup dan ceria….

Kudratullah Nadzim B. Mohd Nasir
Pada pendapat saya, Encik Syed merupakan penceramah yang paling ceria yang tidak pernah saya jumpa. Dengan tindakan sebegitu dia dapat menarik minat pelajar untuk terus fokus apa yang disampaikan. Saya mendapat input yang sngat berkesan dan boleh digunakan pada masa hadapan.
Hareez Hilmi B. Zainuzzamree
Terbaik..ilmu yang disampaikan oleh penceramah sangat bergaya dan berkesan.

Tun Abra Hakim B. Abdul Rahman
Memang seronok. Ilmu yang diberikan senang faham. Penceramah sporting dan open minded.

Nadiah Bt. Zaharin
Penyampaian Abg Syed sangat best!!!! Saya sangat suka!!! Tambah-tambah lagi Abg Syed senyum handsome sangat-sangat!!! Hehe….ilmu yang abg syed kongsi sangat berguna untuk saya.
Nur Effa Najihah Abdul Wahab
Pada pendapat saya cara penyampaian penceramah pada hari ini sangat bagus kerana pandai menarik hati dan menceriakan hati para pelajar. Ilmu yang disampaikan sangat menarik dan perkara baru.
Norhassyazwani Bt. Md Ghaus
Penceramah abg syed sangat pandai menarik perhatian para pelajar sepanjang sesi.Penceramah sangat bagus dan bersemangat. Pengisian sangat menarik dan tidak pernah ada dalam mana-mana sesi ceramah sebelum ini. Doakan kejayaan kami 9A dengan akhlak terpuji.
Nur Aina Aqilah Bt. Mohamad Rahmat
The BEST!! First Time ceramah yang buat saya tidak mengantuk…Penyampaian yang dikongsi senang masuk otak. Minat nak belajar semakin tinggi. EXCITED!!!
Ummu Aina NAbilah Shaiful Azmi
Cara beliau menyampaikan ceramah penuh dengan keceriaan dan gelak tawa disamping beliau juga menerapkan unsur-unsur agama. Sangat bersemangat. Bagus!!! Amat bagus untuk saya.
Izzat Naqiuddin Haziq
Penyampaian ilmu penceramah bagus dan suka buat lawak. Kami semua tidak mengantuk. Bahan multimedia yang menyeronokkan. Kalau boleh buat lagi sekali sebelum PMR menjelma.
Mohamed Hazimi Asyraf B. Mohamed Azham
So far, it’s GREAT. Tak tipu. All the knowledge are brilliant and effective. Cuma laju sangat l..Thanks bro.
Abdul Azim B. Nadzri
Satu penyampaian ilmu yang sangat menarik!!! Wonderfull!!!

Muhd Hazim B. Abd. Salam
Motivasi paling best dan lawak!!! Pada mulanya bersemangat, kemudian sudah hilang mood…tapi abang pandai naikkan mood kami!!! The last one..TERBAEK!!!

 

Terima kasih kepada semua pelajar-pelajar PMR Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang. Moga ilmu yang dikongsikan bermanfaat.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.