fbpx

Maklumbalas Pelajar Tingkatan 2 SMAP

Fatornah Binhayeeawae (Pelajar Thailand)

Nice to meet you abg syed!!..program pada pagi ini sangat gembira dan menyeronokkan! Tidak sama dengan program motivasi pelajar yang lain. Harap-harap dapat menyertai program SmartStudy lagi! Program ini sangat bagus dan memuaskan. Isinya membolehkan saya mengamalkannya dalam tugasan harian. InsyaALLAH kita sama-sama berjaya! Semoga Allah memberi kejayaan dunia dan akhirat amin…terima kasih banyak-banyak..

Nur Iman Humairah Bt. Nazri

Sangat bagus!!! Abang Syed merupakan motivator yang PROFESIONAL. Kalau boleh dibuat dalam masa yang lebih panjang. Diadakan setiap tahun!! Tajuk sangat sesuai dengan keperluan diri saya sebagai pelajar. Program ini dapat menambah kemahiran saya untuk belajar dengan betul. Bombastic!!

Asmah Navi (Pelajar Thailand)

Tidak jemu, sangat bagus. Untuk pengetahuan abang inilah program yang paling best dan cool daripada mana-mana program tentang belajar.

Prapan Lateh (Pelajar Thailand)

Program ini sangat baik untuk pelajar macam kami dan tidak membosankan kerana ada penyampaian yang sangat bagus. Kalau boleh saya harap dapat jumpa abang lagi ye. Selain itu, program ini memang bagus dan dapat cara yang banyak serta seronok.

Kuharfal Kuji (Pelajar Thailand)

Saya sangat suka program ini. Saya dapat tahu bahawa saya pelajar jenis mana. Terima kasih banyak abg Syed. Semoga Allah sentiasa melindungi abang.

Hafiz Ilmi

Program paling terbaik dalam banyak-banyak program yang saya sertai. Thank you.

Muhd Amin (Pelajar Thailand)

Assalamu’alaikum Abang…jadi program ini program yang seronok. Saya rasa tiada kekurangan di sini. Program ini membuat saya rasa semangat untuk belajar untuk mendapat 9A. Saya harap program akan diadakan lagi pada masa depan.

Waris Issara (Pelajar Thailand)

Program ini sangat bagus.. Dari dulu lagi saya tak pernah lagi dapat jumpa ceramah yang sangat BEST macam ini. Saya harap insyaALLAH kalau ada peluang kita jumpa lagi dan kongsi pendapat lagi.

Muhammad Hazim B. Mohd Nor

Saya rasa program motivasi ini sangat bagus. Program ini banyak memberikan pendedahan kepada diri saya tentang tips tips belajar. Penyampaian Abg Syed bagus serta tidak bosan. Saya harap program ini dapat diadakan lagi.

Aiman Duere

Saya ialah pelajar Thailand. Saya sangat gembira dan seronok. Abang membuatkan saya bersemangat untuk belajar di Malaysia. Kalau boleh saya nak abang datang setiap bulan kerana saya suka dengar abg ceramah dan cara-cara untuk menjadi seorang pelajar yang cemerlang. Terima kasih Abang.

Nurihan Tohloo (Pelajar Thailand)

Program SmartStudy sangat bagus kerana program ini sangat berkesan kepada saya untuk saya berusaha. Saya tidak akan lupa apa yang saya belajar hari ini. Saya rasa kalau saya berjaya saya rasa program ini yang membantu saya insyaALLAH…Thank You…

Nurhafizah Radaeng (Pelajar Thailand)

Terima kasih kepada abg syed yang sudi datang memberi teknik-teknik belajar pada kami. Program sangat bagus. Suara abg merdu sangat…

Nuralfan Duereh (Pelajar Thailand)

Saya ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada abang yang sudi memberi tips kepada kami. Saya tidak pernah dengar ceramah yang sangat seronok mc mini. Saya sangat bersyukur kepada ALLAH kerana saya bertuah mendengar ceramah ini. Abang memang suara merdu…

Ahmad Farid Imran B. Dzulkifli

Program ini ialah program motivasi paling “BEST” yang pernah saya pergi. Banyak informasi yang abang bagi dan seronok sebab abang bagi informasi tu dengan “SEMPOI”. TERBAIK la!!! Saya tak mengantuk langsung..lawak abang memang menghiburkan…

Nur Raihani Bt. Mohd Azuan

Penceramah sangat bersemangat, sempoi, yakin dan kemas orangnya…isi yang disampaikan amat padat dan tidak membuatkan saya mengantuk. Suatu program yang luarbiasa. Banyak teknik yang saya tidak

Nur Najihatul Akmal Bt. Mohd Yusof

Bagi pendapat saya, ceramah motivasi yang diberikan sebentar tadi amat bagus dan padat. Tajuk slot tersebut sesuai dengan keperluan diri saya. Saya ucapkan terima kasih atas kesudian Abang Syed memberikan ceramah.

Nur Syahira

Saya ucapkan terima kasih di atas kesudian abg memberi ceramah yang hebat kepada pelajar SMAP Kajang.

Muhd Hanan

Best giler sebab abg syed sporting…suara abg sedap..pandai buat lawak.

Khairul Irwan Fikri

Abang memang best giler…kalau boleh datang lah lagi ceramah…Saya makin semangat untuk belajar selepas program ini.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.