fbpx

Pada 12 & 13 Ogos 2022 yang lalu Pihak Kokurikulum dan Pentadbiran Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Maluri telah menjemput Dr. Syed Faizal dan Pasukan Jurulatihnya bagi menjalankan Kem Kepimpinan kepada Barisan Pengawas Sekolah, Pengawas Pusat Sumber, Pembimbing Rakan Sebaya dan Ketua Kelas.

Para pemimpin pelajar sekolah telah mempelajari Kemahiran Verbal, Non-Verbal dan Semangat Kerja Berpasukan selama 2 hari.

Berikut merupakan maklumbalas pelajar terhadap kendalian Program Dr. Syed Faizal.

 • Kursus ini lebih banyak aktiviti yang menarik untuk menambahkan ilmu dan setiap usia dapat menimpa ilmu ini. Selain itu, ia mudah difahami dan pensyarah mempunyai dominan active sehingga saya dapat merasa energinya. – Nurain Binti Saharudin  (4 Ihsan)
 • Kursus ini menggunakan cara mengajar yang memberi pelajar-pelajar lebih confident dalam diri dan mengajar cara untuk memimpin sesuatu organisasi atau pelajar.  Irfan Syahmi Bin Mohd Samuri (3 Inspirasi) 
  • Dalam kursus ini, saya boleh belajar banyak teknik untuk menjadi seorang pemimpin yang baik. – Foo May Lin (4 Ikhlas) 
   • Perbezaan kursus ini dan kursus-kursus yang lain ialah kursus yang dibuat oleh Dr.Syed Faizal dan pasukan jurulatih lebih berkesan dan bermanfaat dari yang lain kerana kursus ini telah membuatkan saya tersedar betapa beratnya tanggungjawab sebagai seorang pemimpin dan kini saya telah sedar dan saya akan memberi khidmat pemimpin yg bertauliah. – Muhammad Reza Shaputra Bin Mansurdin (3 Integriti)

    

   Sebarang jemputan dan pertanyaan boleh Whatsapp Pengurus Program Dr. Syed Faizal

   013 – 222 04 82 Puan Piza


   0 Comments

   Leave a Reply

   Avatar placeholder

   Your email address will not be published.

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.