fbpx

FOKUS SPM @ SMK Palong Timur

FOKUS SPM in School

 

Alhamdulillah, pada 21 Februari yang lepas saya dan Tim FOKUS SPM di bawah koordinasi Tuan Azman Mohd Nawi, Editor Fokus SPM dan Tuan Faiz berjaya menjalankan Program Motivasi & Bimbingan BEST BELAJAR di SMK Palong Timur.

Seronok berkongsi ilmu dan pengalaman dengan pelajar yang terdiri daripada anak-anak FELDA ini. Dimaklumkan juga, FELDA Palong Timur ini merupakan Felda yang terakhir di bangunkan oleh Kerajaan Malaysia.

Terima kasih kepada pihak SMK Palong Timur di atas jemputan dan semoga FOKUS SPM akan terus menjelajah seluruh Malaysia.

Antara maklumbalas para pelajar SMK Palong Timur.

  • Program ini memberi kesan kepada saya untuk terus berusaha menghafal dan berfikir secara mendalam. Program ini lebih menarik dan bagus daripada penceramah yang lain. Cikgu SyedFaizal terbaik!! – Zawani Izzyan, Tingkatan 5 SMK Palong Timur.
  • Cara penceramah berinteraksi dengan pelajar membuatkan pelajar tidak bosan. – Siti Shahira, STPM
  • Penyampaian Cikgu SyedFaizal amat saya minati kerana jelas, ada lucu dan yang paling penting selalu senyum walaupun pelajar bermacam ragam. – Nur Raidah, SPM
  • Cikgu SyedFaizal daboom!! Hebat!! saya boleh ingat apa yang saya belajar!! Cikgu Syed superb!! – Nur Afini, SPM
  • FOKUS SPM in School sangat best!! mumtaz lain dari yang lain. – Nur Sakinah, SPM
  • Sangat bagus. Excellent. Saya suka sangat cara penyampaian Cikgu SyedFaizal. – Fazlinda, SPM

 

  • Best gila program ni!!! rasa macam nak hari-hari ikut program FOKUS SPM in School ni…. – Rozila, SPM
  • Program ini sangat best!! cara penyampaian menarik dan tak mengantuk. – Nurasyikin, SPM
  • Program hari ini sangat menarik dan best sangat!! Excited hingga ke hujung program. Nak hadir lagi program ini. – Nor Azimah, SPM
  • Saya rasa penceramah Cikgu SyedFaizal sangat best giler!! Harap dapat dengar lagi ceramah dan motivasi Cikgu SyedFaizal. – Nurul Zarith, SPM
  • Penceramah amat mesra dan pandai berinteraksi. – Alif Ikmal, SPM
  • Saya rasa program FOKUS SPM in School BEST ini patut diteruskan kerana program ini membawa teknik pembelajaran positif dan memberi aura positif kepada peserta. – Nurul Ain, SPM.

 

  • Program FOKUS SPM in School BEST ini sangat memberansangkan dan ia perlu diteruskan pada masa akan datang. – Shafir, SPM
  • Program yang terbaik untuk semua pelajar kerana mempunyai tips yang berkesan dan cara penyampaian yang menarik dan bersemangat. – Muhamad Hazwan, SPM
  • Program yang disampaikan amat BAGUS!! saya suka FOKUS SPM!!! – Supiah, SPM
  • Program FOKUS SPM sangat best!!! – Siti Fazila, SPM
  •  Jurulatih Cikgu SyedFaizal memang sporting. Sepanjang saya hadir dalam banyak-banyak program. Program FOKUS SPM in School ini paling BEST!!! mantopp!!!. – Nur’Ain Roslan, SPM
  • Program BEST… tak cukup 1 hari. nak lagi…semoga berjaya amin… – Hidayah, SPM
  • Program ini membantu saya membuat nota dan latihan dengan lebih berkesan dan menarik dan sangat best. – Mohd Amir, SPM
  • Program ini sangat baik dengan motivator yang sangat bagus. AWESOME. – Izatt, SPM

 

  • The BEST programme. – Syaherman, SPM
  • Program FOKUS SPM sangat BEST... tak mengantuk. – Mohd Nur akmal, SPM
  • Program FOKUS SPM sangat menarik!! Berkesan!! i’m very happy. – Mohamad Nashran, SPM
  • Program ini saya rasakan menarik, berkesan dan menghiburkan. Teknik BRAIN Note oleh Cikgu SyedFaizal yang terbaik!! – Mohamad Sallehudin, SPM
  • Program FOKUS SPM sangat best!! – Za’aba, SPM
  • Cara Cikgu SyedFaizal sampaikan ilmu sangat sempoi. Saya suka caranya. Harap lain kali dapat ilmu dari Cikgu SyedFaizal lagi dari Fokus SPM. – Siti Fatimah, SPM
  • Program ini menarik minat saya supaya lebih rajin dan berfikiran positif. – Nuratiqah, STPM
  • Program FOKUS SPM hari ini best giler!! Rasa macam tak nak bagi Cikgu SyedFaizal balik. haha. Pape pun memang terbaik!! – Sariana, SPM

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.