fbpx

BEST BELAJAR : Bersama JKM Zon Utara

Syukur… saya berpeluang menjalankan program motivasi & bimbingan BEST BELAJAR bersama adik-adik di bawah jagaan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) bagi zon utara yang menggabungkan 3 buah negeri iaitu Pulau Pinang, Kedah dan Perlis.

Tip BEST BELAJAR 85.085

Program ini memberikan pengalaman baru buat saya kerana pelajar-pelajar yang terlibat merupakan pelajar-pelajar di bawah kategori PERLINDUNGAN & PEMULIHAN.

Ada pelajar yang masuk ke sini kerana di perintahkan oleh pihak mahkamah atas kesalahan seperti mengambil dadah, menjual dadah, berzina, minum arak, bersosial, lari dari rumah, penderaan dari ibubapa, terbiar dan sebagainya.

Semoga perkongsian BEST BELAJAR saya bersama para pelajar ini semua memberi manfaat yang besar dalam hidup mereka dan memberi cahaya pahala pada saya apabila di alam kubur nanti…insyaALLAH.

Berikut maklumbalas para pelajar tersebut :

  • Saya enjoy sangat masuk program ini. Terima kasih kepada JKM yang buat program ini dan terima kasih Abg Syed. – Ahmad Jafni, 17 Tahun
  • Saya rasa best sangat join program BEST BELAJAR dengan Abg Syed. Memang BEST.. – Faeka Salsabila, SK Datin Khadijah, 12 Tahun.
  • Program ini sangat bagus bagi saya. Terima kasih pada penganjur Abg Jamal dan Abg Syed. – Nor Hasmawani, 17 Tahun.
  • Saya harap program seperti ini diadakan pada masa akan datang. – Nurhayatul Era, SMK Tronoh, 17 tahun.
  • Suka sangat sertai program ini. Harap dapat dianjurkan lagi. Anis Syazana, 18 Tahun.
  • Saya harap program ini diteruskan supaya mudah untuk sesiapa sahaja belajar cara-cara mudah untuk belajar. Saya berharap dapat ikuti program ini lagi pada masa akan datang. – Mohd Julaihi, 17 Tahun.
  • Program ini sangat bagus. Banyak dipelajari. Macam nak lagi lah tak puas lagi. – Nurul Fatin, 16 Tahun.
  • Program ini sangat bagus. Harap-harap tahun depan penceramah yang sama. Program ini memberi banyak faedah dan ilmu kepada diri saya. – Siti Fairus, 16 Tahun.

Tip BEST BELAJAR 78.078

  • Saya rasa sangat best kerana Abg Syed memberikan ilmu yang sangat tinggi nilainya. – Muhd Adam, 12 Tahun.
  • Memang best sebab dapat jumpa penceramah mcm Abg Syed. – Megat, 12 Tahun
  • Program yang terbaik!! teruskan usaha… Saya sangat suka program ini. – Mohamad Akabar, 18 Tahun.
  • Program ini best giler…Hope sangat jumpa abg syed di sekolah nanti… – Nazuha, 16 Tahun.
  • Program ini sangat berkesan bagi saya. – Nur Fatihah, 17 Tahun.
  • Ceramah sangat best. Join ceramah macam ini baru saya faham. – Intan Suriani, 16 Tahun.
  • Saya berpuas hati dengan Abg Syed. – Naim Saifudin, 20 Tahun.
  • Saya rasa gembira kerana masuk program ini dengan Abg Syed. – Surendran, 19 Tahun.
  • First time join program motivasi dan bimbingan BEST BELAJAR. So seronok dan kalau ada rezeki buat lah lagi camni…best giler…. – Wan Nur Syahira, 17 Tahun
  • Saya first time sertai program ini..peh!!! lawak, best, masuk dalam minda saya. Harap dapat buat lagi program nie. Thank you Abg Syed sebab tolong kami menjadi seorang manusia yang berguna.!! – Siti Noor Wahida, 17 Tahun.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.