fbpx

B.E.S.T BELAJAR™ @ SMAAI PULAU PINANG

Alhamdulillah, Program Motivasi & Bimbingan Sistem B.E.S.T BELAJARtelah berjalan dengan baik di SMA AL-AHMADIAH AL-IJTIMAIAH pada 11 April 2015 yang lalu. Terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan oleh Pihak Unit Kaunseling, kepada SYEDFAIZAL Training & Consultant untuk menjalankan program ini bersama para pelajar.

Saya sangat seronok dan senang bersama para pelajar di sini. Program yang saya jalankan umpama seperti berdiskusi bersama mereka. Respon yang diberikan oleh mereka juga amat baik.

Screen shot 2015-04-10 at 7.43.38 PM

 

Antara input utama yang saya kongsikan bersama para pelajar ialah bagaimana untuk mempunyai STRATEGI belajar yang betul. SKILL yang efektif dan SPIRIT yang patut diamalkan supaya selari dengan proses pembelajaran kita.

Semoga bermanfaat.

Berikut merupakan maklumbalas para pelajar :

10325583_10204034926781148_4500950439556828972_n

Program ini sangat BEST!!! Saya sangat suka dan menyeronokkan. Harap Kaunselor akan panggil lagi sebab isi kandungan program ini sangat MANTOP!!! Dan dapat membantu saya cara mudah belajar. BEST BELAJAR!!!. – Syafawani Bt. Rosly, 5 Nawawi.

================================================================

Program ini sangat bermanfaat dan seronok. – Nur Haziqah Bt. Nasir, 3 Nawawi.

================================================================Program ini best sangat! Skill yang bagus. Senang nak faham dan ingat. Thank you B.E.S.T BELAJAR™. – Nurul Fatini, 3 Nawawi.

================================================================

Terima kasih B.E.S.T BELAJAR™. Hope boleh datang lagi. Program yang best. and one more, We Ahmadiah’s Students support B.E.S.T BELAJAR™. – Nur Hayati, 3 A.

================================================================

Ceramah power!!! Tak pernah sangka ada teknik sebegini. Thanks. – Siti Norsyamim, 5 Marbawi.

================================================================

Sangat seronok, mudah dan berkesan untuk pembelajaran saya. Kreatif dan menarik minat saya untuk terus belajar. Thanks you. – Puteri An’Nur Bt. Haris, 3 Nawawi.

================================================================

Teknik Belajar the BEST!!! – Nurul Atikah, 3 Nawawi.

================================================================

Program ini best. Buat lagi. – Rufaidah, 5 Nawawi.

================================================================

Saya suka program ini sebab input-input yang diberi sangat berkesan. Diharapakan program ini diadakan pada masa akan datang. Semoga pelajar SMAAI berjaya!! Awesome!! – Nur Izzatul, 5 Nawawi.

===============================================================

Program amat menyeronokkan dan harap program ini dibuat lagi. – Nur Ayunie, 5 Nawawi.

11102632_10204034910300736_4227653971486214902_n

Ceramah memang power!! Menarik perhatian pelajar dan suka dengan cara penceramah. Thank you. – Syafiqah Naemah, 5 Nawawi.

================================================================

Seronok, best, senang hapai dan menarik minat untuk belajar. – Nur Sabrina, 3 Nawawi.

================================================================

Program ini sangat menarik. Tak boring. Happy. Kalau boleh datang lagi. Love it. – Nur Azra, 3A.

================================================================

Alhamdulillah, program ini memberi kesan pada saya. Terima kasih Abg Syed Faizal. – Siti Nur Qhadijah, STAM.

================================================================

Program ini amat BEST!! dan menyeronokkan bagi pelajar untuk lebih senang mempelajari dan menghafal matapelajaran yang diajar di sekolah. Moga program ini dapat diteruskan lagi sampai bila-bila… THE BEST!!! – Fatini Bt. Nasir, 5 Nawawi.

================================================================

Memang BEST GILER!!! – Nurul Nasuha.

================================================================

Memang BEST!!! Hope akan berulang lagi. I love you… FIRST TIME DALAM PROGRAM MOTIVASI TAK RASA MENGANTUK. – Syahirah Bt. Zulkafli, 5 Marbawi.

================================================================

Program ini amat menarik dan mudah faham. Saya harap program ini akan diadakan lagi. Syok gila… Mai la lagi. – Siti Nabihah.

================================================================

Memberikan impak yang POSITIF. – Nur Qurratu Ain, Form 5.

================================================================

Program ini amat BERKESAN DAN BEST – Nurain Bt. Borhan, 5 Nawawi.

================================================================

Program ini memang best dan gempak giler. Harap boleh datang lagi ke sekolah kami. – Nur Syahmida, 5 Nawawi.

11108947_10204034936101381_7969857911897650136_n

Program ini sangat best. Dapat banyak ilmu. Kalau boleh nak program ini lagi. Lepas ini senang sikit nak hafal sebab dah tahu teknik. – Lina Khalida, 3 Nawawi.

================================================================

Nak program ini lagi. Suka sangat. Cikgu Syed Faizak PROFESSIONAL. – Nur Syifaa. 3 Nawawi.

================================================================

Seronok amat berkesan. Kalau boleh datang lagi. Buat aktiviti yang menarik lagi. Saya akan ingat program ini sampai bila-bila. Doakan kami PT-3. – Nur Ain Insyirah, 3 Nawawi.

================================================================

Suruh Abg Syed jadi Cikgu Sekolah Ahmadiah. Terima kasih kerana memotivasikan kami. Kami akan ingatmu dalam exam. – Najihatul Husna, 3 Nawawi.

================================================================

Ceramah Motivasi ini SANGAT BERKESAN. Pastu syok tak boring. Kalau boleh nak lagi ceramah motivasi macam ini. Program ini menarik. – Shahirah Syazana.

================================================================

Program yang diadakan sangat BEST. BERKESAN!! The Best program la!! Caya lah!! Harap kem seperti ini diadakan lagi. Tak bosan and tak mengantuk langsung. B.E.S.T BELAJAR™ WE LOVE YOU. –  Nurul Syafika Syazleena, 5 Nawawi.

================================================================

Memang BEST!! Lepas ini saya akan cuba menjadi berani. Anda memberi saya keyakinan. Saya akan mengamalkan apa diajar. Cara belajar yang berkesan. Sesuai dengan saya. – Nurul Asyifa, 5 Nawawi.

================================================================

Saya suka program ini. Ianya BERKESAN dan MENARIK. – Lili Norliyana, 5 Nawawi.

================================================================

Program ini memberi kesan pada saya. – Rabiatul Nur Adawiyah, 5 Marbawi.

================================================================

Kalau boleh jadi Cikgu di sekolah kami. Tak mengantuk langsung. Ohh yeahhh – Ummu Salamah, 5 Nawawi.

11146241_10204034931661270_74260224018922163_n

Saya dapat mengaplikasikan segala teknik yang diberi. – Siti Nur Aisyah.

================================================================

Teknik yang paling SEMPOI…MEMPOI…PERGGHHHH…ZAPPP!!! – Furqan Abqari, 5 Nawawi.

================================================================

Terima kasih untuk segalanya. Saya lebih rasa bersemangat untuk belajar. Program ini Daebak!!- Nur Ain Salsabiela, 5 Marbawi.

================================================================

Program ini memberi kesan POSITIF dalam diri saya. Siti Nurnajihah, 5 Nawawi.

================================================================

Program ini sangat berkesan pada saya. Apa-apa pun inilah kemahiran dan motivasi yang paling best saya pernah sertai. Chaiyok – Nor Amirah, 5 Nawawi.

================================================================

Program ini amat bagus. Saya menjadi lebih bersemangat untuk belajar dan yakin untuk belajar. – Hazimin, 3 Nawawi.

================================================================

Program ini best. Tidak membosankan. Minta supaya datang lagi. – Musthaqim, 3 Nawawi.

================================================================

Sungguh seronok. Penceramah yang sporting. Apa yang diperkatakan oleh MOTIVATOR dapat dipendam dalam MINDA. – Muhd Saifulludin, 3 Nawawi.

================================================================

Program ini amat berguna pada diri saya. Terima kasih Abg Syed kerana telah mengajar saya. – Muhammad Harith, 3 Nawawi.

================================================================

Program ini membuka minda dan jiwa. Menjadi lebih progresif dan boleh digunakan dalam mencapai kejayaan yang bakal dimiliki. – Thaqif, 3 A.

11146287_10204034922501041_4859922174281907258_n 11149544_10204034934821349_7359345475202610456_n

 

=============================================================

Screen shot 2015-04-14 at 5.49.19 AM

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.